18.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Συγκλονίζει στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον όγκο στον νωτιαίο μυελό

Ειδήσεις Ελλάδα

Την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά την αποκάλυψή για την περιπέτεια της υγείας της παραχώρησε η Γιάννα Τερζή, στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τη δημοσιογράφο Ζωή Λιάκα. Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της ότι το τελευταίο διάστημα έδωσε μια μεγάλη μάχη καθώς ανακάλυψε ότι είχε όγκο στον νωτιαίο μυελό.

Η Γιάννα Τερζή περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε το πρόβλημα της υγείας της αλλά και τον άτομο που βρέθηκε στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της επέμβασης:  

“Έπαθα λουμπάγκο και όταν έκανα μαγνητική φάνηκε η ουρά του όγκου. Αν μεγάλωνε λίγο ακόμη, θα μπορούσε να μου σπάσει το νεύρο και να μου προκαλέσει οτιδήποτε. Παράδειγμα, να τυφλωνόμουν. Μου το είπε ο γιατρός από το τηλέφωνο. Θυμάμαι ακόμη το βουητό στα αφτιά μου. Στη μητέρα μου το είπα σιγά σιγά και ο πατέρας μου το έμαθε όταν έγινε η επέμβαση και ήμουν καλά.

Ήταν ένας σπάνιος όγκος και οι χειρουργοί στην Ελλάδα δεν έχουν εμπειρία. Έπειτα από έρευνα βρήκα έναν γιατρό στο Αννόβερο της Γερμανίας, ο οποίος είχε χειρουργήσει 700 όγκους και πήγα εκεί”.

Ποιος ήταν κοντά σας στην επέμβαση;

“Ο αδελφός μου. Ξύπνησα ύστερα από 11 ώρες χειρουργείο και δεν αισθανόμουν το σώμα μου. Σήκωσα σοκαρισμένη το σεντόνι για να δω που είναι το σώμα μου. Έτσι άρχισε μια νέα περιπέτεια, της αποκατάστασης που κράτησε περισσότερο από έναν χρόνο. Έπρεπε να πάθω να περπατάω από την αρχή, περνώντας πρώτα από τη φάση του αναπηρικού αμαξιδίου”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό