27.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Νέο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τα μοντέλα της Subaru

Ειδήσεις Ελλάδα

Με όφελος έως και 5.000€ η Subaru ανακοινώνει τις προσφορές της για Crosstrek, Forester, Solterra και Outback.

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που αφορά τα μοντέλα της Subaru. Το πρόγραμμα αφορά τόσο τα αυτοκίνητα με συμβατικούς κινητήρες (ακόμη και το καινούργιο Crosstrek)  όσο και το ηλεκτρικό Soltera.

 H Πλειάδες Motors A.E., επίσημη αντιπροσωπεία της Subaru στην Ελλάδα, ανακοίνωσε εκπτώσεις έως 5.000€ (ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση) για όλα τα SUV της.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη Subaru και να κλείσουν το καινούργιο τους αυτοκίνητο με προνομιακή τιμή και πολύ γρήγορη παράδοση. Έτσι θα προλάβουν να κάνουν ακόμη και τις διακοπές τους, έχοντας αποκτήσει ένα κορυφαίο σε αξιοπιστία, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση αυτοκίνητο, που πάει παντού.

Είτε πρόκειται για το ολοκαίνουργιο Crosstrek είτε για το ηλεκτρικό Solterra τώρα είναι μια μοναδική ευκαιρία απόκτησης ενός SUV ή Crossover μοντέλο της Subaru σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή.Όλα τα αυτοκίνητα της Ιαπωνικής εταιρίας που διατίθενται στην Ελλάδα ενσωματώνουν το μοναδικό σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive, έχουν στάνταρ αυτόματο κιβώτιο CVT και φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας ΕyeSight.

Το πρόγραμμα αυτό ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι καθημερινά 09.30-20.30 και το Σάββατο 10.00-14.00. Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού test drive: 210 6800800.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό