21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συγκλονίζει η Γωγώ Γαρυφάλλου για το βίαιο περιστατικό με την κόρη της σε παιδότοπο

Ειδήσεις Ελλάδα

«Την είχε πιάσει από τον λαιμό και την είχε βάλει κάτω»

Για τα τηλεοπτικά της σχέδια, αλλά και για ένα τρομακτικό περιστατικό που βίωσε με την κόρη της σε παιδότοπο μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes».

«Η φετινή σεζόν με βρήκε με τρία project. Έχω δική μου μπουτίκ στην τηλεόραση και πουλάω ρούχα. Είμαι «μανούλα» στα εμπορικά, πολλά προϊόντα που έχω πάρει στα χέρια μου δεν τα έχω πιστέψει, όμως είμαι αναγκασμένη να πείσω τον άλλο να το πιστέψει», δηλώνει η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Δεν ντρέπομαι που κάνω τηλεπωλήσεις, ενώ παλιά δεν ήθελα να τις κάνω, τώρα εγώ ζω το παιδί μου από εκεί. Και σφουγγαρίστρες, και τσόκαρα και σερβιέτες θα πουλήσω», παραδέχεται η γνωστή παρουσιάστρια στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Γωγώ Γαρυφάλλου περιγράφει το βίαιο σκηνικό που αντιμετώπισε, όταν βρέθηκε πριν από καιρό σε παιδότοπο με τη μικρή της κόρη.

«Βλέπω ξαφνικά ότι ένα αγοράκι περιτριγυρίζει το μωρό. Το βλέπω όμως πολύ επιθετικό. Επειδή είμαι πολύ κομπλεξική με το παιδί μου, την έχω σε γυάλα, μου λένε οι φίλες μου να μη σηκωθώ, να μην αντιδράσω, γιατί παίζει. Λέω: δεν παίζει, θα δείτε. Το αισθάνθηκα. Και βλέπω να την έχει βουτήξει από τον λαιμό και να την έχει βάλει κάτω», αφηγείται η Γωγώ Γαρυφάλλου και σοκάρει.

«Όταν πήγα στο παιδάκι και του είπα “τι έκανες;” μου απάντησε: εσένα δε σου πέφτει λόγος κυρία μου! Όταν σηκώθηκα από την καρέκλα για να πάρω το παιδί μου, να το αγκαλιάσω που είχε τρομάξει, μου λέει η μάνα του: δεν έκανε και τίποτα, πήγε να την πιάσει από το χεράκι. Αυτή ήταν η απάντηση της μάνας», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

«Δε θες να ξέρεις ποια ήταν η δική μου απάντηση. Έχω πει ότι γίνομαι σκύλα για όποιον πειράξει το παιδί μου. Τρόμαξα τόσο πολύ με το παιδί μου που λέω ότι αν μου ξανατύχει αυτό, δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Η κόρη μου είναι ο κλώνος μου, είναι η συνέχειά μου», καταλήγει συγκινημένη η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό