18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συγκινημένος ο Κάρολος στην πρώτη εμφάνιση μετά τη διάγνωση του καρκίνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Λονδίνο σήμερα το μεσημέρι για να επισκεφθεί τον πατέρα του Βασιλιά Κάρολου Γ’, μετά την ανακοίνωση ότι ο μονάρχης διαγνώσθηκε με καρκίνο, μετέδωσαν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο βασιλιάς αναχωρεί από το Λονδίνο

Ο Κάρολος αφήνει το Clarence House, την βασική κατοικία του στο Λονδίνο, για να μετακομίσει προσωρινά στο Sandringham στο Norfolk μαζί με την βασίλισσα Καμίλα όπου και θα συνεχίσει τη θεραπεία για τον καρκίνο. Ο 75χρονος βασιλιάς και η σύζυγός του χαιρέτισαν το πλήθος χαμογελώντας από τις πίσω θέσεις του οχήματος.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει ο Independent και το πρακτορείο ειδήσεων PA, μετέβησαν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ προκειμένου να συναντήσουν πολύ σύντομα τον πρίγκιπα Χάρι και στη συνέχεια να αναχώρησαν με ελικόπτερο για την κατοικία τους στο Σάντρινγκχαμ.

Το ελικόπτερο που φέρεται να μετέφερε το βασιλικό ζεύγος έχει ήδη προσγειωθεί στην κατοικία τους στο Σάντρινγκχαμ.

Ο Χάρι στο πλευρό του Καρόλου

Ο δούκας του Σάσεξ, ο οποίος έχει απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και ζει στις ΗΠΑ, έφτασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου ταξιδεύοντας με νυχτερινή πτήση για να επισκεφτεί τον πατέρα του στην κατοικία του στο Λονδίνο στο Clarence House.

To πρακτορείο Reuters έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με την πτήση του Χάρι να προσγειώνεται στο Χίθροου 

Δύο μαύρα SUV, τα οποία εθεάθησαν να φεύγουν από τις VIP αίθουσες νωρίτερα σήμερα το απόγευμα

Άλλα μέσα δημοσιεύουν μια φωτογραφία που φαίνεται να δείχνει τον Δούκα του Σάσεξ να φτάνει σε ένα από τα αυτοκίνητα.

Η σύντομη συνάντηση του Χάρι και του Καρόλου προκάλεσε εικασίες για μια ενδεχόμενη συμφιλίωση των δυο ανδρών.  Η σχέση τους ήταν τεταμένη μετά την απόφαση του Χάρι να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020 και να μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η σειρά συνεντεύξεων στις οποίες παραχώρησε αλλά και η δημοσίευση του βιβλίου του στο οποίο καταγράφει μια σειρά από παράπονα σχετικά με την βασιλική οικογένεια, τα μέλη της αλλά και για τον θεσμό της μοναρχίας αυτή καθεαυτή.

Ο Χάρι εθεάθη τελευταία φορά με μέλη της βασιλικής οικογένειας όταν επισκέφθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο για να παραστεί στη στέψη του βασιλιά, τον Μάιο του περασμένου έτους, χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν και φέρεται να επέστρεψε στην Καλιφόρνια όπου και μένει πλέον μόνιμα μέσα σε λίγες ώρες από το τέλος της τελετής.

Ο φόβος για την υγεία του Καρόλου οδήγησε τον Χάρι στην απόφαση να ταξιδέψει στην πατρίδα του προκειμένου να παραστείσ το πλευρό του πατέρα του, γεγονός που ξεκίνησε μια θεωρία σχετικά με την πιθανότητα συμφιλίωσης όχι μόνο μεταξύ πατέρα και γιου, αλλά και των δυο αδελφών.

Ο Χάρι δεν θα συναντήσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Το ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι να δει τον πατέρα του μετά τη διάγνωση του καρκίνου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η οικογενειακή συγκέντρωση θα φέρει κοντά τα δυο αδέρφια, πρίγκιπα Χάρι και πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με πηγές, προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για τα αδέρφια να συναντηθούν όσο ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στο Λονδίνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό