23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συγκινεί ο Αγγελόπουλος για τον θάνατο της μητέρας του- «Δεν γνώριζε ότι ήταν άρρωστη, έπαιζα ρόλο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Η μητέρα μου είχε μία πολυετή ταλαιπωρία. Μία λίγο την έπιανε, μία λίγο την άφηνε. Για 20 χρόνια. Όχι τόσο έντονα. Πέρσι είχαμε ένα δύσκολο τρίμηνο και φέτος από τον Δεκέμβριο που ήρθε να κάνει κάποιες εξετάσεις, το ένα έφερε το άλλο και μπαινοέβγαινε περίπου για έξι μήνες στο νοσοκομείο και για τρεις μήνες μετά μέσα. Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι, πολύ δύσκολη χρονιά γιατί φτάσαμε Νοέμβριο. Τα καλοκαίρια που πήγαινα στη Σκιάθο για τη δουλειά μου, φέτος δεν πήγα καθόλου. Έπρεπε να είμαι πέρα δώθε στο νοσοκομείο, παίζοντας έναν θεατρικό ρόλο καθαρά γιατί δεν γνώριζε τίποτα».

Και τόνισε στην Ελένη: «Δεν έπρεπε κατά τη δική μου γνώμη να γνωρίζει ακριβώς γιατί η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Έγινε για τρεις μήνες περίπου ένα μείγμα πραγμάτων και δύσκολων συναισθημάτων. Έπρεπε να διαχειριζόμαστε στον Φύλακα Άγγελο υποθέσεις κακοποιήσεων παιδιών, έπρεπε να είμαι κοντά στη μητέρα μου με ό,τι συνεπάγεται και δύο ακόμα πράγματα δεν είναι απλά: μία προετοιμασία ενός γάμου με τη Δήμητρα».

Και σε άλλο σημείο είπε:«Δεν έπρεπε κατά τη δική μου γνώμη να γνωρίζει ακριβώς το τι συμβαίνει. Είχε τύχει κάνα δυο φορές να πέσουν χαρτιά στα χέρια της και της έλεγα “λάθος όνομα”. Μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζε ότι έχει κάποιο κάταγμα».

Και πρόσθεσε: «Πάταγα στην εγκυμοσύνη ότι πρέπει να βιαστούμε με τον γάμο και να μην καταλάβει ότι μετρά αντίστροφα ο χρόνος για εκείνη».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό