18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συγκινεί η μητέρα του για τα 8 χρόνια από το θάνατο του

Ειδήσεις Ελλάδα

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Παντελίδης Παντελίδης και η μητέρα του, Αθηνά, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μητέρα του αείμνηστου τραγουδιστή ανέβασε μια φωτογραφία του γιου της, όπου δίπλα της αναφέρονταν τα 11 χαρακτηριστικά των ανθρώπων με ανώτερη ψυχή και έγραψε στη λεζάντα: «Φωτεινό μου πλάσμα».

Το τραγικό δυστύχημα 

Ο Παντελής Παντελίδης, ετοιμαζόταν για μια σειρά εμφανίσεων στο νυχτερινό κέντρο «Teatro» μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Η πρεμιέρα θα γινόταν στις 19 Φεβρουαρίου, ωστόσο λίγες μόλις ώρες πριν η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το αυτοκίνητο του έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Το «φαινόμενο Παντελής Παντελίδης» 

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένα λαϊκό φαινόμενο, που «άνθισε» εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Η πρώτη του επαφή με το κοινό ήταν μέσα από το YouTube, όπου συνήθιζε – άγνωστος ακόμα τότε- να ανεβάζει τα τραγούδια που έγραφε. 

Γρήγορα κάποιοι προσέχουν το νεαρό αγόρι, το οποίο με μια κιθάρα και την λαϊκή φωνή του «μιλούσε» στην καρδιά τους. Σιγά – σιγά τον ανακάλυπτουν όλο και πιο πολλοί, με αποτέλεσμα τα video του να αποκτούν εκατομμύρια views και να γίνονται viral.

Αμέσως, μια δισκογραφική εταιρεία τον προσεγγίζει και του προτείνει να συνεργαστούν κι έτσι το 2012, κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες». Παράλληλα, αρχίζει να εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα, τα οποία γεμίζουν από κόσμο που θέλει να τον δει από κοντά.

Η απλότητα, η αμεσότητα, οι στίχοι του που ήταν βγαλμένοι από προσωπικά βιώματα και το γεγονός ότι δεν έμοιαζε με κανέναν άλλον καλλιτέχνη, ήταν τα χαρακτηριστικά που έφτασαν τον Παντελή Παντελίδη στην κορυφή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό