16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συγκινεί η Μαρία Κηλαηδόνη για τον θάνατο του πατέρα της: «Πονάει πολύ η απώλειά του, κάθε μέρα τον σκέφτομαι, μου λείπει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Κηλαηδόνη έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα της, του σπουδαίου Λουκιανού Κηλαηδόνη, τονίζοντας ότι της κόστισε πολύ ο θάνατός του.

Αρχικά, η Μαρία Κηλαηδόνη είπε: «Στην αρχή με φόβιζε η σύγκριση με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου με πέρασε από “οντισιόν” για να δει αν μπορώ να τραγουδήσω. Στην πρώτη του συναυλία στον Λυκαβηττό ήμουν δύο μηνών και η μητέρα μου με θήλαζε κάτω από τις κερκίδες.

Ο Λουκιανός είχε χίλιες ιδιοτροπίες, αλλά ήταν ένας πολύ τρυφερός και καλός μπαμπάς. Στο πάρτι της Βουλιαγμένης, ο Λουκιανός βγήκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και όταν είδε τον κόσμο είπε “θεέ μου, μακάρι όλα να πάνε καλά”. Και όλα πήγαν πολύ καλά».

Στην συνέχεια, η Μαρία Κηλαηδόνη πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου ήταν καιρό άρρωστος, οπότε είχαμε το χρόνο να το επεξεργαστούμε. Πονάει πολύ η απώλειά του, μας λείπει πολύ. Κάθε μέρα τον σκέφτομαι, σκέφτομαι πόσο μου λείπει».

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό