23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συγκίνησε ο Αντώνης Ρέμος στο Καλλιμάρμαρο με το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία μεγάλη  έκπληξη επιφύλασσε ο Αντώνης Ρέμος στη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή, το βράδυ της Δευτέρας, στο Καλλιμάρμαρο, καθώς αποκάλυψε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που έγραψε ο σπουδαίος καλλιτέχνης, «μαγεύοντας» αμέσως το κοινό.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Αντώνη Βαρδή σε τραγούδια που αποτελούν τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες, ερμήνευσε για πρώτη φορά το τραγούδι «Φοβάμαι», σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Το «Φοβάμαι», μία εξαιρετική μπαλάντα, έδωσε στον Αντώνη Ρέμο ο Γιάννης Βαρδής, την ημέρα που έγινε νονός του γιου του, δίνοντάς του το όνομα του Αντώνη Βαρδή.

Σε μία στιγμή που «σημάδεψε» τη μεγάλη συναυλία, ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε για πρώτη φορά το «Φοβάμαι», το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο νέο album του που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records, χαρίζοντας στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο μια ξεχωριστή μουσική στιγμή, με τον κόσμο να αγκαλιάζει αμέσως το τραγούδι.

 

@panikrecords Φοβάμαι (Νέο τραγούδι)…#antonisremos #antonisvardis #fovamai #comingsoon #oloimaziboroume #kallimarmaro #panikrecords #greekmusic #greeksong #foyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό