19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο φημισμένο studio A24 ανατέθηκε η live-action ταινία

Ειδήσεις Ελλάδα

Από πέρυσι τον Δεκέμβριο γνωρίζουμε ότι το Death Stranding του Hideo Kojima θα μεταφερθεί σε live-action παραγωγή, αλλά σήμερα η Kojima Productions προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με το project.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει ότι θα συνεργαστεί με το αναγνωρισμένο studio A24, το οποίο ήταν υπεύθυνο για σπουδαίες παραγωγές των τελευταίων ετών (π.χ Everything Everywhere All at Once) και θα πραγματοποιήσει τώρα το πρώτο βήμα του στον τομέα της μεταφοράς game σε ταινία.

Ο Hideo Kojima αναφέρει στο επίσημο Δελτίου Τύπου της εταιρείας του ότι επιλέχθηκε η A24 διότι η τελευταία έχει παρουσιάσει μια πολύ καινοτόμο προσέγγιση στην αφήγηση των ιστοριών που ταιριάζει πολύ με την φιλοσοφία της Kojima Productions.

Έχουμε δει πολλές μεταφορές παιχνιδιών σε ταινίες, αλλά αυτό που ετοιμάζουμε δεν μια απλή «μετάφραση» του παιχνιδιού. Η πρόθεση μας είναι να προσελκύσουμε όχι μόνο το κοινό των gamers, αλλά και όλους τους σινεφίλ. Δημιουργούμε ένα σύμπαν για το Death Stranding που όμοιο του δεν έχετε δει ποτέ στο παρελθόν, κάτι που είναι εφικτό μόνο μέσω του κινηματογράφου.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία οι ηθοποιοί που είδαμε στο παιχνίδι (π.χ. Norman Reedus, Léa Seydoux, Mads Mikkelsen), ενώ ο Kojima αναφέρει πως ενδέχεται το φινάλε να είναι διαφορετικό. Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και κάποιο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία της ταινίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό