14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο… κάδρο του Παναθηναϊκού ο Μπρινιόλι

Ειδήσεις Ελλάδα

Προσπάθεια για να «ντύσει» στα πράσινα τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι καταβάλλει ο Παναθηναϊκός, δύο 24ωρα πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου για παίκτες που έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους.

Ο 30χρονος γκολκίπερ της Έμπολι δεν υπολογίζεται για βασικός στην ομάδα της Serie A και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κινούνται εδώ και μερικές ημέρες για να τον φέρουν στην Ελλάδα και με τον Σωκράτη Διούδη να συνθέσουν ένα άκρως δυνατό δίδυμο κάτω από τα δοκάρια.

Ο Μπρινιόλι, ο οποίος την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε MVP της ομάδας του, βοηιθώντας της σε μεγάλο βαθμό προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του προπονητή της Έμπολι κι αυτό φάνηκε στις δύο πρώτες αγωνιστικές όπου έμεινε στον πάγκο.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του στη Μοντικιάρι το 2009, ενώ στη συνέχεια μετά από μια διετία πήρε μεταγραφή στη Λουμετσάνε.

Εκεί έμεινε άλλα δύο χρόνια και μετά τον απόκτησε η Τερνάνα, από την οποία το 2015 έκανε το άλμα στην καριέρα του υπογράφοντας στη Γιουβέντους.

Δεν έπαιξε όμως στην ομάδα του Τορίνο και έφυγε τέσσερις φορές δανεικός και συγκεκριμένα για τις Τερνάνα, Σαμπντόρια, Λεγανές, Περούτζια και Μπενεβέντο.

Με την τελευταία μάλιστα είχε σκοράρει εναντίον της Μίλαν, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 95′ σε αγώνα που έγινε τη σεζόν 2017/2018.

Από τη Γιουβέντους πήγε στην Παλέρμο το καλοκαίρι του 2018 ενώ την επόμενη χρονιά παραχώρηθηκε στην Έμπολι όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα όντας βασικός και αναντικατάστατος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό