21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Στοπ» από Χρυσοχοΐδη στους αγρότες για την πρόθεση τους να κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Άγνωστο το τι θα κάνουν τελικά

Κάθετα αρνητικός στην πρόθεση των αγροτών να κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των μπλόκων στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο υπουργός συναίνεσε σε κάθοδο με ΙΧ και λεωφορεία. Οι αγρότες πάντως επιμένουν στην αρχική τους θέση για εντυπωσιακή κινητοποίηση με τα αγροτικά τους μηχανήματα στην πρωτεύουσα.

Η κινητοποίηση των αγροτών έχει αποφασιστεί κατά την πανελλαδική σύσκεψη της επιτροπής των μπλόκων στη Νίκαια της Λάρισας να πραγματοποιηθεί το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης.

«Θα υλοποιήσουμε την απόφαση μας»

Οι αγρότες πάντως στις δηλώσεις τους έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, μετά τη λήξη της συνάντησης, επέμειναν στις θέσεις τους ξεκαθαρίζοντας ότι θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην Αθήνα με τρακτέρ. «Δηλώνουμε ότι θα υλοποιήσουμε την απόφασή μας. Θα κάνουμε μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα. Καλούμε και τον λαό να είναι μαζί μας και να δώσουμε τη μάχη» σημείωσε ο Ρίζος Μαρούδας.

 

Παράλληλα σημείωσαν ότι στόχος τους δεν είναι να ταλαιπωρήσουν τους πολίτες και ελπίζουν πως μέχρι την Τρίτη η κυβέρνηση θα αλλάξει στάση και θα αποδεχτεί κι άλλα αιτήματά τους.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό