20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Στον isyriza είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν βλέπει «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλει μαζική προπαγάνδα των ΜΜΕ

Στις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε σημερινή του ανάρτηση ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για μαζική προπαγάνδα των ΜΜΕ σχετικά με το ζήτημα. «Επειδή υπάρχει μία μαζική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το “κύμα αποχωρήσεων” από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να δώσω τα ακριβή στοιχεία, χωρίς κανένα σχόλιο», τονίζει στην ανάρτησή του και συνεχίζει:

«Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος. Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές.

Γίνετε κομμάτι της Σύγχρονης Αριστεράς, γραφτείτε στο https://isyriza.gr. Πάμε μπροστά!».

Επειδή υπάρχει μία μαζική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να δώσω τα ακριβή στοιχεία, χωρίς κανένα σχόλιο.

Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος.

Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) November 27, 2023

Σημειώνεται πως η φυγή από τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίστηκε, με δεκάδες ακόμη μέλη και στελέχη του κόμματος από τη Βόρεια Αθήνα να ανακοινώνουν την αποχώρησή τους. Στην κοινή τους ανακοίνωση, κατηγορούν τη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη ότι οδηγούν τον ΣΥΡΙΖΑ στο να γίνει ένα ασπόνδυλο, θολό, λαϊκίστικο και αρχηγικό μόρφωμα.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό