23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στον πάγο η ηλεκτρική Maserati Quattroporte

Ειδήσεις Ελλάδα

H Maserati σταματά προς το παρόν τα πλάνα εξέλιξης της ηλεκτρικής Quattroporte, η οποία με βάση τα αρχικά σχέδια θα παρουσιαζόταν μέσα στη νέα χρονιά και οι πωλήσεις θα ξεκινούσαν το 2025,

Η ιταλική εταιρεία ενημέρωσε ήδη και τις εταιρείες που περιλαμβάνονται στους προμηθευτές της για την Quattroporte Folgore, ενώ τόνισε πως τα μελλοντικά της μοντέλα «θα μελετώνται, θα εξελίσσονται και θα κατασκευάζονται 100% στην Ιταλία».

Ένα ζήτημα που οδήγησε την Quattroporte Folgore στον πάγο ήταν η ανάγκη επανεξέτασης της θέσης της εταιρείας στα πλαίσια της Stellantis. Πιο συγκεκριμένα σε σχέση με τη Alfa Romeo, καθώς η μελλοντική, ηλεκτρική Giulia της τελευταίας λέγεται πως θα αποδίδει 1.000 ίππους.

Επίσης αναφορικά με τους προμηθευτές πληροφορίες αναφέρουν πως η ιταλική εταιρεία τους ζήτησε μείωση του κόστους κατά 6%, ενώ πέρυσι τους είχε ζητήσει ακριβώς το ίδιο.

Γενικά πάντως αναμένεται μια χρονική μετατόπιση των νέων μοντέλων του ομίλου της Stellantis, μιας και λέγεται πως η νέα γενιά του 500e δεν θα παρουσιαστεί τελικά το 2027 αλλά το 2030.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό