16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στη Bentley Bentayga EWB νοιώθουν άνετα και μπασκετμπολίστες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Bentley πρόσθεσε στη γκάμα της Bentayga την EWB, με τα αρχικά να σημαίνουν Extended Wheel Base. Επαυξημένο μεταξόνιο σε ελεύθερη απόδοση κατά 180 χιλιοστά, το σύνολο 3.175 από 2.995, που έχουν στο σύνολό τους προστεθεί από τη μεσαία κολώνα και πίσω.

Έτσι προκύπτει ο μεγαλύτερος, σύμφωνα με τη Bentley, χώρος για τους πίσω επιβάτες τον οποίο η βρετανική εταιρεία εκμεταλλεύθηκε για να τοποθετήσει και καινούργιας σχεδίασης πίσω καθίσματα. Τα οποία ονομάζει Airline Seats -το όνομα μάλλον αποκαλύπτει και την πηγή έμπνευσης των σχεδιαστών του- και τα οποία έχουν μεταξύ των άλλων και προγράμματα λειτουργίας. Τα Relax και Business που κάνουν ότι λέει και η επωνυμία τους.

Από κει και πέρα υπάρχουν συνολικά και πάλι σύμφωνα με τη Bentley 24 δισεκατομμύρια συνδυασμοί εξατομίκευσης, ενώ ο διάκοσμος είναι ακόμα πιο πολυτελής και ιδιαίτερος σε σχέση με τις στάνταρ εκδόσεις. Επίσης στάνταρ εδώ είναι και οι ζάντες των 22 ιντσών.

Προκειμένου το θηρίο των 5,322 μέτρων να είναι όσο πιο ευέλικτο γίνεται υπάρχει στάνταρ τετραδιεύθυνση, ενώ ο κινητήρας είναι ο V8 των 4.000 κυβικών που για την περίσταση αποδίδει 550 ίππους και 770 Nm. Που αρκούν για μια τελική 290 χλμ./ ώρα και ένα 0-100 σε 4,6 δεύτερα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις στην ΕWB στο μέλλον θα αντιστοιχεί το 45% των συνολικών πωλήσεων της Bentley Bentayga. Οι πιο μεγάλες αγορές της θα είναι η Κίνα, οι χώρες του Κόλπου και οι ΗΠΑ, ενώ στην Ευρώπη θα είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό