23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στη Σταντάρ Λιέγης ο Ζινκερνάγκελ, «ευχαριστούμε» στον Ρομπέρτο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ υπέγραψε στον Ολυμπιακό μόλις πριν από 2,5 μήνες αλλά δεν θα συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς θα παραχωρηθεί στη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Δανός επιθετικός υπέγραψε το καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» αλλά δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του, δεν είναι στο πλάνο του Κορμπεράν για τη βασική ενδεκάδα, έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας στο Europa League κι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός στους Βέλγους.

Εν τω μεταξύ, ο αγώνας της Πέμπτης (8/9, 22:00) στη Γαλλία με τη Ναντ, στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της πειραϊκής ομάδας, θα έχει διαιτητή τον Αυστριακό Χάραλντ Λέχνερ.

Ο 40χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Αντρέας Χάιντενραϊχ και Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς, τέταρτος διαιτητής θα είναι Μάρκους Χάμετερ και στο VAR οι Κρίστιαν Τσορτσίτσα και Άλαν Κίγιας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον άλλοτε τερματοφύλακα της ομάδας (2013-2016) Ρομπέρτο, ο οποίος χθες ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από τα γήπεδα, σε ηλικία 36 χρονών.

«Ο Ρομπέρτο ολοκλήρωσε τη σπουδαία του καριέρα στο ποδόσφαιρο! Σε ευχαριστούμε για όλες τις θρυλικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια!», ανέφερε το μήνυμα του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός γκολκίπερ είχε μετρήσει με τους «ερυθρόλευκους» 117 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 59 παιχνίδια.

 

 

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό