18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Europa Conference League: Εκτός Σαμάτα και Ζίβκοβιτς από το Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ | Η αποστολή

Ειδήσεις Ελλάδα

Europa Conference League: Ο Αλί Σαμάτα έμεινε εκτός αποστολή για την πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16», Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ.

Ο Τανζανός επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση κι εξακολουθεί να κάνει θεραπεία.

Εκτός από το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι κι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Από εκεί και πέρα, οι Σάστρε, Τροστ – Εκόνγκ και Μιχαηλίδης συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης τους.

Ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί με πτήση τσάρτερ στην πρωτεύουσα της Κροατίας και στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπου το «παρών» θα δώσει κι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

?#SquadList Η αποστολή της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Μάκσιμιρ #DZGPAOK #UECL #FightBack

? #TrainingReport – https://t.co/56hwQXLtms #training #news pic.twitter.com/Tqcm6FmsHA

— PAOK FC (@PAOK_FC) March 6, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

Ο πρώτος αγώνας για τους «16» του Europa Conference League, Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης (7/3). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport2HD. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του και να δείτε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του .



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό