17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στη κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν έχουν τέλος οι ιστορικές διακρίσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων παικτών στην ιστορία του NBA ενώ πριν λίγους μήνες ήταν ανάμεσα στους 75 κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών!

Για να προκύψουν οι δύο κορυφαίες πεντάδες, μέτρησαν σε ποσοστό 50% οι ψήφοι ενός πάνελ αθλητών και δημοσιογράφων και σε ποσοστό 50% οι επιλογές των φίλων του κορυφαίου πρωταθλήματος

Στη βασική πεντάδα μαζί με τον Αντετοκούνμπο βρίσκονται οι: Ντιρκ Νοβίτσκι, Πάου Γκασόλ, Λούκα Ντόντσιτς και ο Τόνι Πάρκερ.Στη δεύτερη πεντάδα συναντάμε τους: Ντράζεν Πέτροβιτς, Πέτζα Στογιάκοβιτς, Τόνι Κούκοτς, Νίκολα Γιόκιτς και Άρβιντας Σαμπόνις.

Ο NBA Head of Fan Engagement και Direct-to-Consumer για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, Γιώργος Αϊβάζογλου, δήλωσε σχετικά: 

«Νυν και πρώην Ευρωπαίοι παίκτες έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ΝΒΑ και το μπάσκετ. Καθώς γιορτάζουμε την 75η επετειακή σεζόν, είμαστε ενθουσιασμένοι για τους 10 καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες όλων των εποχών, οι οποίοι έχουν εμπνεύσει γενιές και γενιές φιλάθλων σε όλη την ήπειρο και όλο τον κόσμο».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό