15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στη Γη της ελιάς δύο γυναίκες θα ανακαλύψουν τους ενόχους στις δολοφονίες Γεράσιμου και Δημοσθένη 

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο θάνατος του Κίμωνα θα φέρει αντιδράσεις στη Γη της ελιάς και οι δύο γυναίκες που τον αγάπησαν θα προσπαθήσουν να βρουν την αλήθεια και να πληρώσει ο ένοχος. Η δολοφονία του Γεράσιμου θα φέρει αναστάτωση σε Αθηνά και Μαργαρίτα. 

Δύο θάνατοι θα προκαλέσουν θλίψη αλλά και αγωνία μέχρι να φτάσουμε στην αποκάλυψη της αλήθειας στη Γη της ελιάς. Κίμωνας και Γεράσιμος με διαφορετικά κίνητρα και διαφορετικούς ενόχους θα βρουν τραγικό θάνατο και όλοι οι τηλεοπτικοί μας ήρωες θα αναστατωθούν. Είναι η κρισιμότερη στιγμή στην δεύτερη σεζόν της σειράς και όλα κρίνονται από την αποφασιστικότητα δύο γυναικών που θα θελήσουν να βρουν την αλήθεια.

Η Δήμητρα και η Μαργαρίτα είναι εκείνες που θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων και θέλουν πάση θυσία να δικαιώσουν την μνήμη των ανθρώπων που αγάπησαν στο μανιάτικο CSI.

Το τέλος του Δημοσθένη και το τέλος του Αλέξη

Ο θάνατος του Κίμωνα (Βαγγέλη Κακουριώτη) θα φέρει μεγάλη θλίψη στη Γη της ελιάς και αντίστοιχα στους πιστούς της θαυμαστές. Αρχικά την επίθεση του κυκλώματος ναρκωτικών και τον θανάσιμο πυροβολισμό του Κίμωνα ως εκδίκηση, ο Δημοσθένης θα καταφέρει να την καλύψει.

Θα αποδώσει τον θάνατο σε αυτοκτονία λόγω ερωτικής απογοήτευσης, επειδή η οικογένειά του αντιδρούσε στον γάμο του με την Δήμητρα. Οι μόνες που δύσκολα θα πιστέψουν αυτή την εξήγηση θα είναι η μητέρα του Ασπασία, αλλά και η ίδια η Δήμητρα.

https://www.instagram.com/p/CmT60S5rSn4

Είναι σίγουρη πως ο Κίμωνας δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Και στο στόχαστρό της μπαίνει ο πατέρας του Δημοσθένης. Θα ξεκινήσει μία μεγάλη έρευνα σε Μάνη και Αθήνα και θα ανακαλύψει τελικά τις παρανομίες του. Θα χρειαστεί όμως να κάνει μεγάλο αγώνα και κυρίως να πείσει τον προιστάμενό της αστυνόμο Κουράκο, να την βοηθήσει για να βρεθούν πειστήρια που θα τον στείλουν στην φυλακή.

https://www.instagram.com/p/Cnq-1hdI1T-

Η Δήμητρα θα αποκτήσει μία πολύτιμη σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια. Την Ασπασία. Η οποία επίσης έχει υποψίες για τον ρόλο του άντρα της στην δολοφονία του γιου τους.

https://www.instagram.com/p/CncY_IFDcLaΗ Μαργαρίτα γίνεται ξανά το τραγικό πρόσωπο

Ο Αλέξης σε μία ακόμη κρίση της σχιζοφρένειάς του, θα σκοτώσει τον μέλλων σύζυγο της μητέρας του Μαργαρίτας. Η δολοφονία του αγαπητού σε όλους Γεράσιμου, θα αναστατώσει όλη τη Μάνη. Αρχικά την άμεσα ενδιαφερόμενη Μαργαρίτα και αργότερα την Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου). Έχει και εκείνη υποψίες για το ποιος ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή ενός τόσο φιλήσυχου ανθρώπου που δεν είχε και ιδιαίτερες σχέσεις με ανθρώπους της Μάνης.

Η Μαργαρίτα θα αρχίσει να παρατηρεί κάποιες κινήσεις του γιου της και ενώ αρχικά θεωρεί αδύνατον να έκανε κάτι τέτοιο ο Αλέξης της, στην συνέχεια θα σιγουρευτεί πως έχει σχέση. Είναι όμως μακρύς ο δρόμος μέχρι την απόδειξη.

Όπως καταλαβαίνεις εκείνος που θα κάνει υπερωρίες στην Αρεόπολη θα είναι ο αστυνόμος Κουράκος. Ο οποίος ζει το προσωπικό του δράμα με τις συναισθηματικές μεταπτώσεις της Ευτυχίας, ενώ εκδίδεται παράλληλα και το διαζύγιό του. Μία χαρά δέκα δυστυχίες για τη Γη της ελιάς.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό