22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στην 6η θέση στον τελικό των 50μ ύπτιο στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Απόστολος Χρήστου κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 50μ στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου με χρόνο 24.60′.

Ο Απόστολος Χρήστου, που για τρίτη διαδοχική φορά στην τεράστια καριέρα του αγωνίστηκε στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στα 50μ ύπτιο, κατέλαβε την 6η θέση σε χρόνο 24.60′.

Ο σπουδαίος Έλληνας κολυμβητής βρέθηκε εκτός βάθρου, με τον Αμερικανό Άρμστρονγκ να καταλαμβάνει το χρυσό μετάλλιο με 24.05′, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο επίσης Αμερικανός Ρες με χρόνο 24.24′ , ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Κινέζος Σου με 24.50′.

“Ήταν πολύ στη λεπτομέρεια. Δεν πειράζει όμως, εγώ περίμενα όλα τα ενδεχόμενα. Οπότε δεν είμαι στεναχωρημένος. Ήμουν λίγο πιο νευρικός απ’ όσο θα έπρεπε, αλλά δεν νομίζω ότι έκανα κάποιο λάθος, κρίθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες.

Το 1001άρι δεν πήγε πολύ καλά, το άφησα πίσω. Επικεντρώθηκα στο 50αρι, έκανα μία προσπάθεια και τελικά, δεν ήταν τόσο άσχημη η παρουσία μου”, είπε ο Έλληνας αθλητής.

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: “Σίγουρα είναι σημαντικό ότι η Ολυμπιάδα γίνεται Ευρώπη, όπως βλέπουμε εδώ η Κίνα κι η Αυστραλία είναι στην κορυφή στα μετάλλια, οπότε θεωρώ ότι θα είναι πιο εύκολο για εμένα να προετοιμαστώ και θα είναι ο βασικός μου στόχος να πάω όσο καλύτερα μπορώ.

Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να ολοκληρώσω την προσπάθειά μου εκεί πέρα, γνωρίζοντας ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, κάτι που δεν έκανα εδώ, γιατί δεν πήγα καλά στα 100μ. Οπότε αυτό να διορθώσω”.

Για τη χρονιά: “Πέρα από τα 100μ. ύπτιο εδώ, η χρονιά είναι επιτυχημένη, εξασφάλισα το όριο, κολύμπησα γρήγορα σε όλα μου τα αγωνίσματα κι εδώ ο τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό