23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στην οικογένεια Μελισσανίδη το 80,74% της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου στη «Dikefalos Holdings CO», που σημαίνει πως η ΠΑΕ ΑΕΚ ελέγχεται πλέον πλειοψηφικά από την οικογένεια Μελισσανίδη.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, που είχε δρομολογηθεί από καιρό, το 80,74% των μετοχών της ποδοσφαιρικής ΠΑΕ ανήκει πλέον και επισήμως στην εταιρεία συμφερόντων του κ. Μελισσανίδη.

Το 6,84% παραμένει στην «Ένωση Φίλων ΑΕΚ», το 2,42% στον επιχειρηματία Στέργιο Γαντζούλα και το 10% ανήκει στο ερασιτεχνικό σωματείο.

Μέχρι πρότινος ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε το δικαίωμα να είναι τυπικά ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ λόγω της συμμετοχής του στη μετοχική σύνθεση της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Εν τω μεταξύ, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης μετέβη στα Σπάτα μετά το διαζύγιο με τον Αργύρη Γιαννίκη, προκειμένου να παρουσιάσει τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και τον Ηλία Κυριακίδη στους ποδοσφαιριστές και να τους μιλήσει, θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ Β΄ πραγματοποιηθεί από τον Νίκο Παναγιωτάρα και τον Μιχάλη Παυλή, με τον Παναγιωτάρα να αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική ηγεσία ως το τέλος της περιόδου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό