23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

AEK και Προμηθέας δοκιμάζονται εντός έδρας σε παιχνίδια «ζωής και θανάτου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για ΑΕΚ και Προμηθέα Πάτρας , που ρίχνονται στη μάχη της 4ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, έκαστος σε εντός έδρας αναμετρήσεις. Η «Ένωση» υποδέχεται τη Χάποελ Χολόν ( 20:45 Cosmote Sport 4 HD), ενώ η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου τη Μούρθια ( 19:00 Cosmote Sport 5 HD).

Ο «δικέφαλος» ψάχνει την πρώτη του νίκη (0-3) στη 2η φάση του BCL, απέναντι στην ισραηλινή ομάδα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Χάποελ είχε πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 79-68, με την προϊστορία να είναι υπέρ της με 2-1. Ο Ηλίας Ζούρος δεν υπολογίζει στους Δημήτρη Φλιώνη (ενοχλήσεις στη μέση) και Τζάστιν Τίλμαν (κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός). Το παιχνίδι, έπειτα από ανακοίνωση της ΚΑΕ, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών: «Με βάση την απόφαση αυτή και προ του κινδύνου «νέας τιμωρίας» της ομάδας μας, όπως αναφέρει στην επιστολή του το BCL, και κατόπιν συσκέψεως παρουσία της Αστυνομίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (01/03), ισχύουν τα κάτωθι:– Πρόσβαση στο γήπεδο δεν θα έχουν ούτε οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας. Πρόσβαση στο Γήπεδο θα έχουν μόνο οι διαγωνιζόμενες ομάδες και οι εμπλεκόμενοι για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, που το BCL έχει ορίσει.– Τα Μέτρα Τάξης θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένα εντός και πέριξ των εγκαταστάσεων λόγω της επικινδυνότητας της αναμέτρησης, παρότι θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών».Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,η ομάδα μας εξακολουθεί να βρίσκεται σε καθεστώς επιτήρησης εξαιτίας των όσων συνέβησαν στην αναμέτρηση με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Υπενθυμίζεται, ότι με βάση την απόφαση του CAS δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος νέας τιμωρίας μας, σε περίπτωση υποτροπής, ήτοι αυτόματου αποκλεισμού της έδρας μας επί μακρόν.Πρέπει να προστατεύσουμε το ΣΠΙΤΙ μας. Πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας».

Ο Προμηθέας, απ’ την άλλη, υποδέχεται την πρώτη Μούρθια, απ’ την οποία έχει και την μοναδική ήττα του σ’ αυτή τη φάση (2-1) και θέλει, με νίκη και διαφορά πάνω από 9 πόντους, να την «εκθρονίσει» απ’ την κορυφή. Στο πρώτο παιχνίδι οι Ισπανοί είχαν κερδίσει με σκορ 90-81, ενώ έχουν ηττηθεί, φέτος, στη διοργάνωση μόνο μία φορά, απ’ την Ιταλική Τορτόνα (78-74).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό