16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στα σκαριά νέα ταινία με Ralph Macchio και Jackie Chan

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αναβιώσεις παλαιότερων τηλεοπτικών σειρών και ταινιών δεν έχουν τελειωμό τα τελευταία χρόνια και λαμβάνοντας ως δεδομένο την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Cobra Kai, ήταν μάλλον αναμενόμενο πως θα βλέπαμε αργά ή γρήγορα ένα νέο Karate Kid.

Η αλήθεια είναι πως υπήρχε η ένδειξη από πέρυσι, αλλά η Sony δεν είχε αποκαλύψει τίποτα περισσότερο από το γεγονός ότι το νέο Karate Kid θα στηνόταν στον ίδιο κόσμο με το Cobra Kai. Τώρα, μαθαίνουμε πως θα προστεθούν στοιχεία και από το remake του 2010, με πρωταγωνιστές τους Jackie Chan και Jaden Smith, ενώ δημοσιεύθηκε και ένα από τους Ralph Macchio και Jackie Chan για την αναζήτηση του νέου…Karate Kid!

Από εκεί και πέρα, η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 13 Δεκεμβρίου 2024 σε σκηνοθεσία του Jonathan Entwistle και σενάριο του Rob Lieber. Δεν έχει γνωστή η υπόθεση, αλλά προφανώς θα υπάρχει συνάντηση του Mr. Han (Jackie Chan) με τον Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και ενδεχομένως θα μπουν στοιχεία και από το Cobra Kai.

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, από τη στιγμή που έληξαν οι απεργίες των σεναριογράφων και των ηθοποιών θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την 6η και τελευταία σεζόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό