20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στα προημιτελικά της Οστράβα η Σάκκαρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια εξαιρετικά ώριμη στο παιχνίδι της και με περισσή αυτοπεποίθηση Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα, νικώντας στο πλαίσιο του β΄ γύρου την Λετονή Γελένα Οσταπένκο με 6-4, 6-2.

Με ατού το εξαιρετικά βελτιωμένο σερβίς της (έχασε μόλις επτά πόντους σε ολόκληρο το παιχνίδι), η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα κι έκανε το break στο έβδομο game, για να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο η Σάκκαρη επέβαλε την κυριαρχία της απολύτως και το «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες κατακτώντας μια τελικά άνετη και δίκαιη νίκη.

Επόμενη αντίπαλος της 26χρονης αθλήτριας για μια θέση στα ημιτελικά θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα και την Τσέχα Τερέζα Μαρτίντσοβα.

Να σημειωθεί πως μετά το πρώτο break της Σάκκαρη υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο αθλητριών, καθώς η Λετονή εξύβρισε με χυδαίες εκφράσεις την αντίπαλό της, για να λάβει την απάντηση από την Σπαρτιάτισσα στο γήπεδο, καθώς από εκείνο το σημείο και ύστερα δεν άφησε την Οσταπένκο να πάρει ανάσα στο παιχνίδι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό