21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Maria Sharapova: Δεν μου λείπει το επαγγελματικό τένις

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σαράποβα ανακοίνωσε την αποχώρησή της τον Φεβρουάριο του 2020 και από τότε δηλώνει πως λατρεύει τη μεταεπαγγελματική της καριέρα

Σε ρόλο θεατή θα βρεθεί στο φετινό US Open η Μαρία Σαράποβα αυτές τις μέρες. «Μου αρέσει», δήλωσε η Σαράποβα, το να είναι θεατής στο Grand Slam, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. «Μου αρέσει να έχω μια προοπτική ενός αουτσάιντερ. Μου αρέσει να βλέπω τις νέες γενιές να ξεδιπλώνονται και το άθλημα γενικότερα. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι το US Open είναι το μόνο γεγονός τένις στο οποίο έχω παραβρεθεί από τότε που αποσύρθηκα. Είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό γεγονός, με την ενέργεια του πλήθους εκεί».

Maria Sharapova Says She Doesn’t Miss Professional Tennis: I’m Very Happy with Where I Am’ (Exclusive)#MariaSharapova | @MariaSharapova https://t.co/vyp4BZVv3U

— Sharapova News (@NewsSharapova) August 29, 2023

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτό το στάδιο της ζωής μου. Εκτιμώ όσα με δίδαξε το άθλημα και το πού με οδήγησε, αλλά σίγουρα μου αρέσει να το παρακολουθώ απ’ έξω τώρα», είπε.

Η Σαράποβα ανακοίνωσε την αποχώρησή της τον Φεβρουάριο του 2020 και από τότε δηλώνει πως λατρεύει τη μεταεπαγγελματική της καριέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό