17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σταμάτησε το αήττητο σερί των δέκα αγώνων – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από μία τρομερή πορεία που έκανε ο Ολυμπιακός Κ23 στο πρωτάθλημα της Super League 2 με δέκα αήττητους αγώνες, «έσπασε» το σερί αυτό στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Athens Kallithea FC στο Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 1-2 στην έδρα τους, αν και η εμφάνισή τους ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο άξιζε παραπάνω.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά και έδωσε χώρους στην Καλλιθέα η οποία πίεσε από νωρίς. Στο 19′ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή, όταν ο Μουζακίτης «γέμισε» από εκτέλεση κόρνερ, ο Αργυρίου έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε άουτ. Λίγο αργότερα, στο 26′, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με το σουτ στην κίνηση από τον Ντιμίτριους, έξω από την περιοχή. Η Καλλιθέα απείλησε και στο 32′ με τη γυριστή κεφαλιά του Μαρότα όμως ο Παπαδούδης κατάφερε και έδιωξε, ενώ στο 42′ ο Ολυμπιακός είχε διπλή καλή προσπάθεια με σουτ των Μπαγκαλιάνη, Παπακανέλλου μετά από εκτέλεση κόρνερ όμως και τις δύο φορές η μπάλα σταμάτησε σε αμυντικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και έψαξε αρκετά το γκολ της ισοφάρισης. Στο 62′ ο Παπακανέλλος μετά από ωραία ατομική ενέργεια γύρισε την μπάλα σχεδόν στο πέναλτι όπου ήταν ο Αποστολόπουλος και έκανε το σουτ το οποίο όμως πήγε άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά στο 63′ ο Αργυρίου βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε με τον τερματοφύλακα να διώχνει. Στο 65′ μετά από κόρνερ του Ανδρούτσου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σίλβα μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και στο 70′ ο Αργυρίου γύρισε από δεξιά την μπάλα για τον Βλαχομήτρο μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ κατέληξε άουτ.

Η Καλλιθέα αντίθετα στη ροή του αγώνα κατάφερε στο 73′ να κάνει το 0-2, μετά από γύρισμα της μπάλας από τα δεξιά και το πλασέ του Ντιμίτριους μέσα από τη μικρή περιοχή.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να πιέζει την αντίπαλό του. Στο 79′ ο Μαρίνος γύρισε την μπάλα από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, με τον Κωστούλα να κάνει το «τακουνάκι» και τον Κότσαρη να διώχνει τελευταία στιγμή προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Στο 85′ ο Φαντιγκά μετά από ατομική ενέργεια βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει σταθερά, ενώ στο 87′ ήρθε η μείωσε σε 1-2 όταν ο Σαπουντζής εκτέλεσε κόρνερ και ο Αργυρίου από κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν στα λεπτά που έμεναν για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε αυτήν και γνώρισαν την ήττα μετά από δέκα σερί αήττητα ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ23 (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Ανδρούτσος (81′ Σγουρός), Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Παπακανέλλος (72′ Χ. Κωστούλας), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κατσουλίδης (78′ Μαρίνος), Κεϊτά (72′ Φαντιγκά), Μουζακίτης (78′ Σαπουντζής), Αργυρίου.

Athens Kallithea FC (Αλ. Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχία, Μαρότα, Μανθάτης (71′ Τσιβελεκίδης), Μπουλούλης, Ματίγια, Σίλβα, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ντιμίτριους (90′ Ρομαό), Λουκίνας (71′ Βασιλόγιαννης).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό