23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Σταμάτησα τα πάντα λόγω προβλήματος υγείας στην οικογένειά μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένη στην εκπομπή Στουντιο 4 της ΕΡΤ, ήταν το απόγευμα της Παρασκευής, η Ελένη Πέτα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο λόγο που την οδήγησε να κάνει μια παύση στην πορεία της στο τραγούδι:

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ! Όλα καλά! Κοιτάξτε, τώρα είναι όλα καλά τα πράγματα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν και τόσο καλά για μένα και για εμάς, για την οικογένεια μας. Τώρα, όμως, είναι όλα καλά και δόξα τω Θεώ. Προχωράμε, μου αρέσει να ζω το παρόν , αποφεύγω να βλέπω πίσω, αν και πολλές φορές λοξοδρομώ, αλλά ούτε και με πολυαφορά και το μέλλον για να είμαι ειλικρινής. Θέλω να ζω το παρόν, να είμαστε όλοι καλά, η οικογένεια μου και το παιδί μου πάνω απ’ όλα και από εκεί και πέρα όλα έρχονται.

Αυτό που συνέβη στην οικογένεια μου έχει να κάνει με ζήτημα υγείας. Δεν το έλεγα, τώρα αρχίζω δειλά δειλά και το λέω. Επειδή δεν αφορά όμως εμένα, δεν θέλω να επεκταθώ και δεν είμαι και έτοιμη να πω το οτιδήποτε. Βεβαίως και επηρεάζει, εγώ τα σταμάτησα όλα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα τότε, με ενδιέφερε μόνο να είμαστε καλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό