20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Σπαρτιάτες»: Συνεδριάζει η Κ.Ο. – Στήριξη σε Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεδριάζει στις 17.00 η Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών» σε μια προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που είχαν προκληθεί με την «ανταρσία» βουλευτών του κόμματος στα τέλη Ιουλίου. Εννέα, από τους 12 βουλευτές του κόμματος είχαν εκδώσει κοινή γραπτή δήλωση σε βάρος του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα, για τα όσα είπε για τον βουλευτή Λάρισας, Κωνσταντίνο Φλώρο, όταν ο τελευταίος τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων.

Σημειώνεται, πάντως, ότι οι «Σπαρτιάτες» ανακοίνωσαν χθες πως στηρίζουν την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη, για τον Δήμο Αθηναίων.

Ειδικότερα, αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους: «Υπό τις παρούσες συνθήκες η υποψηφιότητα του συνδυασμού “Ελεύθεροι Αθηναίοι”, με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη, θα μπορούσε να αποτελέσει ανάχωμα στην καταστροφική πορεία της Δημοτικής Αρχής της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα. Παρότι με τον κύριο Κασιδιάρη, έχουμε αρκετές και διαφορετικές ιδεολογικές-πρακτικές προσεγγίσεις, εν τούτοις η υποψηφιότητά του ενδείκνυται προκειμένου να σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος του Δήμου Αθηναίων υπό την διοίκηση του Κώστα Μπακογιάννη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό