16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σούπερ Τέιτουμ κόντρα στους Νικς, DNP ο Μιχάιλιουκ (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τζέισον Τέιτουμ άρχισε να… ρολάρει ενόψει της regular season οδηγώντας τους Σέλτικς σε νίκη κόντρα στους Νικς. Ήττα για την second unit των Νάγκετς από τους Κλίπερς, νίκες για Ράπτορς και Πέλικανς.

Οι Μπόστον Σέλτικς αγωνίστηκαν πλήρεις στο ματς της preseason κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς και άρχισαν να… δείχνουν τις διαθέσεις τους.

Ειδικά ο Τζέισον Τέιτουμ ο οποίος έχει ανέβει σημαντικά και στις εκτιμήσεις αναφορικά με τον επόμενο MVP του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε 30 λεπτά και είχε 28 πόντους με 4/7 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 5/5 βολές, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και 2 λάθη! Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις μέτρησε από τη πλευρά του άλλους 20 πόντους με 8/13 σουτ και 8 ριμπάουντ, ενώ το «καρέ» των Σέλτικς συμπλήρωσαν οι Τζέιλεν Μπράουν (17π., 6ασ.) και Τζρου Χόλιντεϊ (10π., 7ριμπ., 4ασ., 2κλ.) Να σημειωθεί ότι Σβι Μιχάιλιουκ, για τον οποίο είχε καταθέσει πρόταση ο Παναθηναϊκό δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον προπονητή των Σέλτικς, Τζο Ματσούλα.

Οι πρωταθλητές Νάγκετς έπαιξαν με πολλές απουσίες στο Λος Άντζελες και γνώρισαν την ήττα από τους Κλίπερς με 116-103. Χαρακτηριστικά έμειναν εκτός οι Γιόκιτς, Μάρεϊ, Γκόρντον, Πόρτερ Τζούνιορ από τους «πενταδάτους» λόγω διαφόρων προβλημάτων τραυματισμών. Οι Τάισον (19π.) και Τζάκσον (15π.) ήταν οι καλύτεροι για το Ντένβερ ενώ από τους Κλίπερς πρώτος σκόρερ ήταν ο Πολ Τζορτζ με 23 πόντους και τους Ζούμπατς (13π.), Μουν (12π.) και Χάιλαντ (12π.) να τον ακολουθούν.

Στο Ορλάντο οι Πέλικανς έφυγαν με τη νίκη (104-92) έχοντας σε καλό βράδυ τους Μπράντον Ίνγκραμ (18π.) και Ζάιον Γουίλιαμσον (16π., 5κλ., 3ασ., 3ριμπ.) ενώ από τους Μάτζικ τα αδέρφια Βάγκνερ έκαναν τη… δουλειά τους, αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετή. Ο Φραντζ τελείωσε το ματς με 19 πόντους ενώ άλλους 16 πόντους πρόσθεσε ο Μορίτζ. Τέλος οι Ράπτορς έστειλαν το… δικό τους μήνυμα καθώς επικράτησαν των «γεμάτων» Μπουλς με 106-102 μέσα στο Σικάγο. Οι Σιάκαμ και Μπαρνς πέτυχαν από 22 πόντους ο καθένας, ενώ από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε η… γνωστή τριάδα των Λαβίν (25π.), Βούτσεβιτς (20π., 10ριμπ.) και ΝτεΡόζαν (15π.)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό