17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σούπερ Καπ Ανδρών: Τι θα ισχύσει για το ΑΕΚ – Ολυμπιακό στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ο κυπελλούχος Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή θα διεκδικήσουν τη Δευτέρα στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στον τελικό του Σούπερ Καπ ανδρών.

Τη Δευτέρα (18/9, 20:15, ΕΡΤ 3) στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, με τη διεξαγωγή του 3ου τελικού του Σούπερ Καπ Ανδρών ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον κυπελλούχο Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή.

Ο αγώνας θα γίνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε οδηγίες για τη διεξαγωγή του.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό:

«*Ο αγώνας είναι ειδικού χειρισμού.

*Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

*Η προσέγγιση στο γήπεδο, καθώς και η είσοδος σε αυτό θα γίνεται μόνο με ονομαστικές προσκλήσεις και με διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ, τη διοίκηση, το προσωπικό της Ομοσπονδίας και του Δαΐς.

*Οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες και θα διατεθούν στις φιναλίστ ομάδες, για το Δ.Σ., τους συγγενείς Α΄βαθμού των αθλητών και τις ακαδημίες τους.

*Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα διετεθούν σε ακαδημίες χάντμπολ και σε αθλητές- αθλήτριες των σωματείων της Αττικής.

*Όλες οι προσκλήσεις είναι ονομαστικές και η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με ταυτοποίηση στοιχείων (Αστυνομική Ταυτότητα ή Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας μόνο για αθλητές-αθλήτριες).».

Στις 4 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης θα γίνει 1ος τελικός του Σούπερ Καπ Γυναικών ανάμεσα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Mateco και τον Κυπελλούχο ΟΦΝ Ιωνίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό