16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σοφία Καρβέλα: Όλη η οικογένειά της στην παρουσίαση της νέας συλλογής μαγιό!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, παρουσίασε την Τρίτη τη νέα της συλλογή μαγιό Sofia Karvela X MEYIA, στο Island στη Βάρκιζα.

H Σοφία Καρβέλα ταξίδεψε τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας από τη Νέα Υόρκη όπου ζει μόνιμα, με αφορμή αυτή τη νέα της συνεργασία με την εταιρεία Meyia. Παρά το γεγονός ότι η Σοφία Καρβέλα ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα.

Στο μεγάλο πάρτι που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση της νέας συλλογής μαγιό βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια της Σοφίας Καρβέλα καθώς κι αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το govastiletto.gr στην παρουσίαση βρέθηκα ο πατέρας της Σοφίας, Νίκος Καρβέλας, η μητέρα της, Άννα Βίσση, η Αννίτα Πάνια, η Χριστίνα Πολίτη, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Χάρης Χριστόπουλος με την Anita Brand και άλλοι.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 30/5 λίγες ώρες πριν το πάρτι, η ίδια ήταν αρχικά επιφυλακτική στο να σχεδιάσει μαγιό γιατί δεν είναι από τις γυναίκες που αγαπούν ιδιαίτερα τις καλοκαιρινές διακοπές και τα συγκεκριμένα ρούχα αλλά αποφάσισε να πει ναι σχεδιάζοντας κομμάτια που θα μπορούσαν να φορεθούν και με κάποιο παντελόνι ή σακάκι.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP photo agency

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό