19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σκληρή επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας στις πρωθυπουργικές αιχμές με αφορμή τις αποχές αρκετών βουλευτών της πράσινης παράταξης.

«Θέλει να εμφανίζεται ως μεταρρυθμιστής ο κύριος Μητσοτάκης. Μιας μεταρρύθμισης όμως που δεν στηρίζει ούτε το ίδιο του το κόμμα. Το κόμμα σας διαχρονικά δεν τα πήγαινε καλά με τα δικαιώματα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι προχώρησε σε αυτή την πρωτοβουλία με προσωπική ιδιοτέλεια και επειδή η εικόνα του έχει τσαλακωθεί από πρακτικές που έχει ακολουθήσει στο παρελθόν.

Κατά πληροφορίες ακόμη και την ύστατη στιγμή υπήρξαν πιέσεις προς τους προβληματισμένους της πράσινης παράταξης ώστε να υπερψηφίσουν για τα ομόφυλα ζευγάρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, νωρίς το μεσημέρι οι βουλευτές Κρήτης πέρασαν το κατώφλι του γραφείου του προέδρου του κόμματος στη Βουλή…

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε την ίδια ώρα σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση και για το κράτος δικαίου, με φόντο το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, σχολιάζοντας πως η σημερινή ψηφοφορία για το νομοσχέδιο συμπίπτει με το πρωτοφανές ράπισμα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, για την υποβάθμιση του κράτους δικαίου.

«Πώς μπορείτε να κολακεύετε τον εαυτό σας για το προοδευτικό προφίλ, από την στιγμή που το ψήφισμα θέτει σειριά παραβάσεων από τη δική σας διακυβέρνησης», διερωτήθηκε, σχολιάζοντας μάλιστα πως εκείνοι που καταψήφισαν το επίμαχο ψήφισμα από κοινού με την ΝΔ, υπήρξαν οι ευρωβουλευτές του Κυριάκου Βελόπουλου και η Εύα Καϊλή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό