21.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σε ποια top ελληνική ομάδα θα πάει ο Χατζηγιοβάνης;

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Σας έχω και σήμερα… καυτή πληροφορία. Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού μπορεί να πάει σε άλλη top ελληνική ομάδα επειδή δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του;

Πάμε απευθείας στο ψητό. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης όχι μόνο δεν έχει υπογράψει τόσο καρό νέα συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν συζητάει καν με τους Πράσινους. Οι επαφές των δύο πλευρών έχουν παγώσει για τα καλά και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να συνεχιστούν από τη στιγμή που στην πρώτη κρούση παρουσιάστηκε μεγάλη απόσταση.

🍋🍎 ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* LΙVE CASINO MONO ΓΙΑ ΣΕΝΑ!🍒🥝

Το φοβερό είναι ότι στον Παναθηναϊκό όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται να κρατήσουν τον παίκτη, αλλά σε αυτή τη φάση δεν τους απασχολεί κιόλας αν ο νεαρός άσος θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα!

Κι αυτό δεν το αναφέρω τυχαία. Μου είπαν, λοιπόν, ότι αυτή τη στιγμή δύο top ομάδες της Superleague βρίσκονται σε… θέση βολής για τον 24χρονο εξτρέμ. Και, μάλιστα, η μία από τις δύο φημολογείται ότι έχει κάνει ήδη την πρώτη, διερμηνευτική κρούση!

Τώρα αν θέλετε κι ονόματα, αυτό που μπορώ να σας πω ότι είναι ότι και οι δύο ομάδες φοράνε τα ίδια χρώματα! Ε, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια είναι το θέμα…

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό