21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και θα μας προτρέψει να ασχοληθούμε με τις σχέσεις ,τις συνεργασίες αλλά και την συναισθηματική μας ισορροπία. Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Η Σελήνη μόλις περάσει στον Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα μέχρι τις 18.46 και θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς των αρχικών ημερών να έχουν σθένος, δύναμη αλλά και επιμονή ώστε να καταφέρουν κάποιους στόχους τους.

Στη συνέχεια την επόμενη ημέρα στις 27.02 η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη στον Υδροχόο μέχρι τις 14.51 το μεσημέρι και θα ευνοήσει τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 2ου δεκαημέρου με την δυνατότητα να έχουν δύναμη και πυγμή ώστε να ρισκάρουν αλλά ίσως να έχουν και ιδέες που θα τις βάλουν σε πράξη αλλά ίσως και νέες γνωριμίες.

Στη συνέχεια η Σελήνη θα πάρει το φως από τον Άρη και θα το μεταφέρει στην Αφροδίτη μέχρι και τις 20.21 και πολλοί ίσως να έχουν την δυνατότητα να έχουν ερωτικές συναντήσεις, συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα αλλά και την δυνατότητα να πάρουν πληροφορίες για κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρονται, να υπάρξει κάποια μεσολάβηση για κάποιο στόχο τους αλλά ίσως και για κάποια συμφωνία και θα ευνοηθούν και πάλι τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 2ου δεκαημέρου.

Η Σελήνη γύρω στις 04.00 τα ξημερώματα θα συναντήσει τον Νότιο Δεσμό ενώ απέναντι θα βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός μαζί με τον Χείρωνα και Ζυγοί-Κριοί του 2ου δεκαημέρου ίσως να δείτε όνειρα που αφορούν το παρελθόν που ίσως να σας δώσουν απαντήσεις και να σας θεραπεύσουν κατά κάποιο τρόπο ενώ ίσως κάποιοι να έχουν κάποια συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν που είτε θα τους πονέσει είτε θα τους θεραπεύσει.

Από το πρωί της 28.02 μέχρι και τις 05.08 της 29/02 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να μην πάρουμε αποφάσεις για τις σχέσεις μας, να προσπαθήσουμε να βρούμε τις εσωτερικές μας ισορροπίες και την αρμονία μέχρι και τις 05.09 που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό