23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σελήνη στην Παρθένο από 22-24 Μαρτίου ..τα 6 ζώδια που θα ευνοηθούν!!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σελήνη στην Παρθένο

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 22/03 στις 09.42 το πρωί και θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε περισσότερο με την καθημερινότητα και την εργασία μας, να βάλουμε τάξη και να τακτοποιήσουμε ,να ασχοληθούμε με την υγεία μας και τα μικρά ζωάκια ή τα κατοικίδιά μας αλλά και να ασχοληθούμε με την διατροφή μας ή την φυσική μας κατάσταση. Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της Γης (ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι)και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθύς).

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη ωστόσο θα είναι στις 23.03 το πρωί στις 11.17 που θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και θα πιέσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους-Τοξότες-Παρθένους-Ιχθύς αρχές 2ου δεκαημέρου με υποχρεώσεις και εμπόδια .Ωστόσο Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ταύροι-Αιγόκεροι ίσως να μπορέσουν να έχουν θετικά αποτελέσματα σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας μέσα από προσπάθεια και υπομονή.

Την ίδια ημέρα στις 17.21 η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία και ίσως να υπάρξει βοήθεια σε δυσκολίες που ίσως να προέκυψαν ενώ θα υπάρχει δυνατότητα για ικανοποίηση ,αισθήματα χαράς ,ευτυχισμένες επαφές και συναντήσεις αλλά και εύνοια σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα ή δημιουργία σχέσεων και συνεργασιών. Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της Γης του 2ου δεκαημέρου αλλά και τα ζώδια του Νερού.

Η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι το τρίγωνό της με τον Ουρανό στις 24.03 στις 03.09 το πρωί και σε όσους θα βρίσκονται σε εργασία θα υπάρχει θετική εξέλιξη σε οικονομικά αλλά και σε επαφές με φιλικά πρόσωπα και θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της Γης και του Νερού τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου ενώ στις 17.47 το απόγευμα η Σελήνη θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ίσως να φέρει κατάπτωση, αδυναμία ή έλλειψη διάθεσης στα ζώδια του Μεταβλητού-Σταυρού του 3ου δεκαημέρου.

Από τις 17.48 μέχρι και τις 22.36 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και θα είναι ένα διάστημα για ξεκούραση και ηρεμία ενώ στη συνέχεια στις 22,37 η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό