23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σείστηκε το Αλεξάνδρειο στην άφιξη του Νίκου Γκάλη στο Άρης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκος Γκάλης δήλωσε «παρών» στο ματς του Άρη στο Αλεξάνδρειο απέναντι στην Τρέντο (07/02, 20:00) για το EuroCup και φυσικά ολόκληρο το γήπεδο τον αποθέωσε τον μεγάλο «θρύλο» της ομάδας. Ο Γκάλης δεν γινόταν να λείπει από μία τέτοια ιστορική βραδιά της ομάδας από τη Θεσσαλονική, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο Αλεξάνδρειο, έτσι, έχει στηθεί ένα πραγματικό… πάρτι και χιλιάδες φίλοι του Άρη βρίσκονται στο γήπεδο. Εκεί, μάλιστα, είναι και ο νεαρός οπαδός με τις πατερίτσες, τον οποίο «αναζητούσε» η «κίτρινη» ΚΑΕ, μετά τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με τον ίδιο να πηγαίνει στο αεροδρόμιο Μακεδονία, μετά τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού AKTOR (05/02, 73-70).

Οι παράγοντες του κλαμπ είχαν ξεκινήσει… καμπάνια μέσω social media για να τον εντοπίσουν και δικαιώθηκαν (!), ώστε να τον προσκαλέσουν σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι. Οι Θεσσαλονικείς είχαν έρθει σε επαφή με την οικογένεια του νεαρού και τον κάλεσαν στο γήπεδο για το πρώτο high-five πριν το τζάμπολ.

 «Θα τον χειροκροτήσουμε όλοι στην Nick Galis Hall. Ευχαριστούμε από καρδιάς για τα εκατοντάδες μηνύματα. Αυτός είναι ο Άρης», ανέφερε χαρακτηριστικά η ενημέρωση των κιτρινόμαυρων. Το παιχνίδι θα είναι sold out.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό