17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χωρίς Κουέστα ο Άρης – Με αλλαγές η ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ έχει μία εκτός έδρας αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για την 6η αγωνιστική των play-offs της Super League 1(21/04, 19:30, Novasports Prime). Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επικράτησε των «κίτρινων» με 2-0 την περασμένη αγωνιστική στην OPAP Arena και έπιασε κορυφή. Η «ένωση» θέλει να πάρει μία ακόμη νίκη και να παραμείνει στην κορυφή, δίχως να την απασχολεί το τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια.

Ο Άρης δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο έχει αποδείξει ότι παλεύει σε όλα του τα παιχνίδια. Εξάλλου κάθε αναμέτρηση είναι σαν προετοιμασία για τον τελικό κυπέλλου, όπου στόχος των Θεσσαλονικιών είναι η επιστροφή στους τίτλους.

Οι γηπεδούχοι, θα αγωνιστούν χωρίς τον βασικό τους τερματοφύλακα, Χούλιαν Κουέστα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ασθένειας. Έτσι, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα είναι κάτω από την εστία του Άρη. Έπειτα, σε σύστημα 4-2-3-1, οι Λίντσεϊ Ρόουζ και Γιάκουμπ Μπράμπετς επιλέχθηκαν από τον Άκη Μάντζιο στα στόπερ. Επίσης, Νταβίντ Φατόρε και Μάρτιν Μοντόγια θα πάρουν θέση στα άκρα της άμυνας.

Στα χαφ, Βλάντιμιρ Νταρίντα και Ντάνι Βερστράτε θα έχουν μπροστά τους στην θέση του επιτελικού μέσου τον Μιχάλη Παναγίδη. Στα «φτερά» της επίθεσης, οι Μανού Γκαρθία και Αλβάρο Ζαμόρα, θα προσπαθήσουν να βρουν με σέντρες τον μοναδικό προωθημένο, Λορέν Μορόν. 

Ο Ματίας Αλμέιδα, θα παρατάξει την ομάδα του με κάποιες αλλαγές. Ο Γιώργος Αθανασιάδης, θα είναι στο «1» της ΑΕΚ. Έπειτα, ο Έχσαν Χατζισαφί αριστερά και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ δεξιά, επιλέχθηκαν στα άκρα της άμυνας με τους Ντομαγκόι Βίντα και Αλεξάντερ Κάλενς να βρίσκονται στα στόπερ. Σε ρόλο «εξαριού», ο Ντάμιαν Σιμάνσκι, πήρε την φάνελα του βασικού, έχοντας μπροστά του τον Γενς Γιόνσον.

Παράλληλα, οι Νίκλας Ελίασον και Νόρντιν Άμραμπατ θα μπουν στην «μάχη» από τα εξτρέμ, ενώ ο Στίβεν Τσούμπερ σε ρόλο «ψεύτικου» εννιαριού, θα προσπαθήσει να βρίσκει τον μοναδικό προωθημένο, Εζεκιέλ Πόνσε. 

Αναλυτικά οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:Άρης (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φατόρε, Νταρίντα, Βερστράτε, Παναγίδης, Ζαμόρα, Γκαρθία, Μορόν.ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό