21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σβαμπ στο flash.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα πρωταθλητή

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ντέρμπι της πρώτης θέσης, μπορεί να ήταν… για μία ομάδα μέχρι το 60ο λεπτό, αλλά μετά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε το ματς σε 2-2 από 2-0 και «ξέρανε» την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των play-offs της SuperLeague. 

Ο Στέφαν Σβαμπ, ένας από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ, μίλησε στο flash.gr και στον Δημήτρη Δράκο για την αναμέτρηση των δύο «δικεφάλων», τον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ για την φάση των «8» του Conference League (11/04) και αν το πρωτάθλημα είναι… πιο κοντά από ποτέ στην Θεσσαλονίκη. 

Αναλυτικά τα όσο είπε:-Ήσασταν πίσω με 2-0 μέχρι το 60′, τι άλλαξε και κάνετε αυτή την ανατροπή;«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την αντίδραση που βγάλαμε στο τέλος της αναμέτρησης. Πήραμε τους πρώτους πόντους μας σε αυτό το γήπεδο, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό και δείξαμε χαρακτήρα… πρωταθλητή κάνοντας το 2-2». 

«Να προκριθούμε στους “4” του Conference»

-Εσύ και οι συμπαίκτες σου, θα ταξιδέψετε στο Βέλγιο, για να αντιμετωπίσετε την Κλαμπ Μπριζ για την φάση των «8» του Conference League την Πέμπτη (11/04), τι μπορούμε να περιμένουμε από εσάς;«Είναι μία μεγάλη εβδομάδα για εμάς να παίζουμε πρώτα με τον 2ο της βαθμολογίας και μετά με μία σκληρή και δυνατή ομάδα όπως είναι η Μπριζ. Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε ενωμένοι σαν κλαμπ και να προκριθούμε στα ημιτελικά του θεσμού, κάτι που δεν έχει ξανακάνει ο ΠΑΟΚ». 

EUROKINISSI

-Πιστεύεις πως ο τίτλος είναι στα «χέρια» σας πλέον;«Το καλύτερο νέο για το πρωτάθλημα είναι πως υπάρχουν τέσσερις ομάδες που θα ανταγωνιστούν για το τρόπαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν έχει ξανασυμβεί και είναι αξιοθαύμαστο. Είμαστε σε μία πολύ καλή θέση, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, γιατί ο τίτλος είναι εφικτός για όλους».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό