17.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Σασμός: Ο πυροβολισμός που σοκάρει τους τηλεθεατές και οι εφιάλτες της Καλλιόπης

Ειδήσεις Ελλάδα

Σασμός: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (12/7) προτελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της αγαπημένης σειράς του Alpha. 

Η Αργυρώ ετοιμάζεται για τη μετακόμιση στο σπίτι της Καλλιόπης, η οποία βασανίζεται από έναν εφιάλτη από το παρελθόν της.

Η Ντίνα πλησιάζει όλο και περισσότερο τον Βαγγέλη, ο οποίος αποφασίζει να αποδείξει την πίστη του στον Ευθύμη, εξοντώνοντας τον Γαλετάκη.

Ο Σταύρος ανησυχεί για τον αδερφό του, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον βοηθήσει.

Ο Μαθιός παίρνει τη μεγάλη απόφαση και ζητά από τον Παύλο να ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον Σασμό.

Στο μεταξύ η Θοδώρα ζητά από τον Παπά να τους παντρέψει τον άλλο μήνα, ενώ η Αιμιλία ανακοινώνει στον Παύλο ότι ο Ευθύμης πυροβόλησε τελικά τον Αντώνη.

Δείτε το trailer παραπάνω…

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό