23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σακά, Σον, Οντεγκάαρντ παραδίδουν μαθήματα στυλ στο Λονδίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ελίτ της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής έδωσε το παρών στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το… άπλετο στυλ τους. Οι σούπερ σταρ των ομάδων του εξωτερικού, φαίνεται ότι εκτός από ταλέντο με την «στρογγυλή θεά» έχουν αρκετό και στο στυλ τους.

Οι Σάκα, Οντεγκάαρντ, Γκάρεθ Μπέιλ, Ντέλε Άλι και Σον παρευρέθηκαν στο «φανταχτερό» fashion show της Burberry Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 στο Λονδίνο, το οποίο πήρε την σκυτάλη από αυτό της Νέας Υόρκη. Aμφότεροι οι ποδοσφαιριστές ήταν άκρως προσεγμένα ντυμένοι και με πινελιές που εκτόξευαν το συνολικό τους outfit.

Oι άσσοι της Άρσεναλ, Όντεγκααρντ και Σάκα μετά την «λαμπερή» τους εμφάνιση στο ματς με την Μπέρνλι νικώντας με 5-0, έλαμψαν και στο fashion show. Ο Νορβηγός επέλεξε ένα σκούρο σύνολο, με πράσινο πουλόβερ εσωτερικά με φερμουάρ στο τελείωμά του. Από την άλλη, ο συμπαίκτης του Μπουγιάκο Σάκα επέλεξε να ντυθεί στα μπεζ, και να τονίσει την εμφάνιση του με ένα ογκώδες παλτό από υφή με δέρμα προβάτου.

O άλλοτε άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης Γκάρεθ Μπέιλ, παρευρέθηκε στο φαντασμαγορικό γεγονός με την σύζυγό του. Οι δυο τους επέλεξαν να ντυθούν κομψά. 

O άσσος της Έβερτον και πρώην αστέρας της Τότεναμ, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του με συνοδεία την κοπέλα του και διάσημο μοντέλο του instagram Cindy Kimperly, εκτοξεύοντας το look του με το χρώμα στα μαλλιά του.

O Σον από την άλλη, διάλεξε ένα περίεργο ντύσιμο – εμφανώς στο total black – με ένα έντονο αδιάβροχο παλτό, επίσης συνοδευόμενος από την κοπέλα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό