23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σίλια Κριθαριώτη: Φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο στο ισπανικό «Hola»!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις τελευταίες μέρες όλοι συζητούν τη Σίλια Κριθαριώτη. Αφορμή στάθηκε το φαντασμαγορικό fashion show που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, στο πλαίσιο της Εβδομάδας μόδας Υψηλής ραπτικής. Δείτε ΕΔΩ.

Η διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια έχει πετύχει το ακατόρθωτο στο εξωτερικό και όλοι μιλάνε για τα υπέροχα κομμάτια που έχει δημιουργήσει.

Τώρα, ποζάρει στο εβδομαδιαίο ισπανόφωνο περιοδικό, Hola!, μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο που πάντα την υποστηρίζει σε κάθε της βήμα.

Μέσα από το Ιnstagram βλέπουμε μερικά στιγμιότυπα της εντυπωσιακής φωτογράφισης που έγινε μέσα το υπέροχο σπίτι τους που έχουν στο κέντρο της Αθήνας με βεράντα που έχει θέα στον Παρθενώνα.

Η Σίλια ποζάρει φορώντας εκθαμβωτικές δημιουργίες της και για ακόμη μία φορά είναι σαγηνευτική με απίθανο μακιγιάζ, που επιμελήθηκε ο επίσης ταλαντούχος, Αχιλλέας Χαρίτος.

Η Σίλια Κριθαριώτη έχει χαράξει μία αξιοζήλευτη πορεία στο χώρο της μόδας. Έχει συνεργαστεί με τα super models όπως Naomi Campbell, Iman, Claudia Schiffer και Karolina Kurkova.

Χάρη στη Σίλια ακούγεται η χώρα μας σε όλον τον κόσμο και είμαστε ακόμη πιο περήφανοι.

Δείτε τι ειπώθηκε στο Happy Day.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό