22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ρούλα Κορομηλά: Αυτός είναι ο γοητευτικός αδερφός της

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί για την προσωπική της ζωή να γνωρίζουμε ελάχιστα, ωστόσο η Ρούλα Κορομηλά συχνά θα μοιραστεί στιγμιότυπα με ανθρώπους που αγαπά πολύ.

Ανάμεσά τους φυσικά ο αδερφός της, Θανάσης. Οι δυο τους διατηρούν μια θαυμάσια σχέση ενώ αν τους παρατηρήσεις καλά, έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Η παρουσιάστρια του Mega σε κάθε κοινή τους έξοδο, φωτογραφίζεται στο πλευρό του και μοιράζεται με τους followers της τη στιγμή.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της με την ίδια να ποζάρει μαζί του, με τρυφερότητα η Ρούλα Κορομηλά, έγραψε για εκείνον: «Καμαρίνι ,πλατώ ,εγγραφές κλπ ο αδελφός μου @thanasiskoromilas διακριτικός και ευγενής με ολους είναι ο « φύλακας Άγγελος μου»

Δες κοινές τους φωτογραφίες

Photo 1/7

Photo 2/7

Photo 3/7

Photo 4/7

Photo 5/7

Photo 6/7

Photo 7/7

ΔΕΣ ΤΗ – 7 PHOTOS

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ρούλα Κορομηλά είχε πει για τον Θανάση Κορομηλά: «Έχω πάντα δίπλα μου τον αδερφό μου τον Θανάση αλλά έχω και μια αδερφή, είναι μακριά από τα φώτα αλλά είναι πάντα δίπλα μου. Τη λένε Λένα. Δε μοιάζουμε καθόλου».

Ο αδελφός της βρισκόταν πάντα στο πλευρό της και τη στήριζε σε κάθε της απόφαση. Πιο διακριτική στάση απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια η δίδυμη αδερφή της, Λένα Κορομηλά η οποία δεν έχει επιτρέψει να βγει προς τα έξω κάποια λεπτομέρεια για την προσωπική της ζωή, ούτε καν κάποιο κοινό φωτογραφικό ενσταντανέ με την αδελφή της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό