16.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ρονάλντο: Απάντησε με… φιλάκια στα «Μέσι, Μέσι» των Σαουδαράβων μετά την τριάρα της Αλ Χιλάλ στην Αλ Νασρ ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αλ Νασρ υπέστη βαριά ήττα (3-0) από την Αλ Χιλάλ και οι Σαουδάραβες «πίκαραν» τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκείνος ωστόσο τους έδωσε την απάντησή του.

Τα πάντα στη Σαουδική Αραβία γυρνούν γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος είδε τη δική του Αλ Νασρ να γνωρίζει την ήττα από την Αλ Χιλάλ με τριάρα, σε ένα παιχνίδι από τη διαιτησία του οποίου ο CR7 είχε πολύ έντονα παράπονα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, καθώς ο Ρονάλντο κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια στο τέλος του ματς, οι οπαδοί στις κερκίδες αποφάσισαν να τον «πικάρουν» φωνάζοντας το όνομα του… Μέσι! Ο Κριστιάνο πάντως γέλασε με αυτό και τους έστειλε τα… φιλιά του με χαρακτηριστική χειρονομία.

Cristiano Ronaldo blowing kisses to Al-Hilal fans chanting ‘Messi’ at half-time 😘

(via @SPL_EN) pic.twitter.com/cSDGsoKxF1

— Football on TNT Sports (@footballontnt) December 1, 2023

Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθ’αυτό, η Αλ Χιλάλ διέλυσε την παρέα του Πορτογάλου και αύξησε την απόστασή της στην κορυφή στο +7. Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς άνοιξε το σκορ στο 64′ και ο Μίτροβιτς με δύο γκολ στο 89′ και τις καθυστερήσεις κλείδωσε τη νίκη. Για… χιλιοστά ακυρώθηκε γκολ του Κριστιάνο ως οφσάιντ, ο οποίος «φώναξε» και για επιθετικό φάουλ στο δεύτερο τέρμα της Αλ Χιλάλ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό