16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ρεσιτάλ χορού από τον «Greek Freak» στην τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Με εντυπωσιακή εμφάνιση έκλεισε η χρονιά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με 119-111 των Καβαλίερς και ο «Greek Freak» βρήκε αφορμή για να αναδείξει και τις χορευτικές εκτός από μπασκετικές του ικανότητες στο παρκέ.  

Με την λήξη της αναμέτρησης ο άσος του NBA χαρούμενος για την νίκη της ομάδας του και την καλή προσωπική του απόδοση, χόρεψε σε ρυθμούς ντίσκο και έδωσε ραντεβού με τους φαν του για την νέα χρονιά.

Με ένα ακόμα double-double ολοκλήρωσε και αυτό τον αγώνα ο «Greek Freak» που είχε συνολικά 34 πόντους με 14/21 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6/7 βολές, 16 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 37 λεπτά συμμετοχής. Παρά το γεγονός ότι μπήκε λίγο διστακτικά στο ματς, πολύ γρήγορα βρήκε τα πατήματα του και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με 12/6/5. Κυρίαρχος ήταν στην τρίτη περίοδο φτάνοντας τους 28 πόντους στα μέσα του δωδεκαλέπτου συνεργαζόμενος άψογα με τον Μίντλετον.

Η επόμενη αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς είναι στις 2 Ιανουαρίου στις 03:00 ώρα Ελλάδας κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς εντός έδρας ενώ δύο μέρες μετά θα βρεθούν ξανά αντίπαλοι στην δική τους έδρα. Δύο δύσκολες αναμετρήσεις. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό