21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρεκόρ για την Tesla στο τέταρτο τρίμηνο του 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Tesla κατάφερε να παραδώσει 308.600 αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2021, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη επίδοσή της και πλησιάζοντας όσο ποτέ άλλοτε το ορόσημο του 1 εκατ. αυτοκινήτων για μία ολόκληρη χρονιά.
Με βάση αυτά τα νούμερα οι αναλυτές της αγοράς πιστεύουν ότι η Tesla θα κλείσει το δύσκολο 2021 με πάνω από 936.000 αυτοκίνητα. Σε μία χρονιά μάλιστα που η αξία της ξεπέρασε το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, φέρνοντάς την στην πρώτη πεντάδα των μεγαλύτερων εταιριών του κόσμου.
Οι μεγαλύτερες αγορές της εταιρίας είναι οι ΗΠΑ και η Κίνα, και τα βασικά μοντέλα των πωλήσεών της τα Μodel 3 και Model Y.
Προς το παρόν η εταιρία κατασκευάζει τα αυτοκίνητά της στην Καλιφόρνια και στην Σαγκάη, και μέσα στο 2022 θα προσθέσει δύο ακόμα εργοστάσια, ένα στο Βερολίνο και και ένα στο Τέξας.
Όπως είναι αναμενόμενο τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την τεράστια άνοδο της εταιρίας, η οποία μέσα στο 2022 και με την προσθήκη των νέων γραμμών παραγωγής, σίγουρα θα ανέβει πολύ πιο πάνω από το 1 εκατομμύριο μονάδες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό