23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ρακιντζής για Γραμμέλη: «Νομίζει ότι είναι Μενεγάκη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Θοδωρή Ρακιντζή φιλοξένησε στο πάνελ της η Ελένη Τσολάκη στο «Πρωινό Σουσού» και μίλησαν για τα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση, γύρω από τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Η Ελένη Τσολάκη άνοιξε το θέμα της Ελεονώρας Μελέτη και των όσων ειπώθηκαν στην εκπομπή της και από την ίδια, αλλά και από την Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Θοδωρής Ρακιντζής στάθηκε στην τελευταία, για την οποία μάλιστα ξέσπασε.

«Εδώ υπάρχει μια παρεξήγηση. Επειδή όλοι έχουμε λόγο καθισμένοι σε ένα πάνελ και λέμε πράγματα, ξαφνικά κάποιοι αισθάνονται Μενεγάκη. Θα πρέπει να ξέρουμε το εξής: Ο παρουσιαστής έχει τον τίτλο της εκπομπής επάνω του και μαζί μπαίνει, μαζί φεύγει, ή επιτυχημένα, ή αποτυχημένα. Όλοι οι άλλοι γύρω γύρω είμαστε στη χημεία της Ελένης Τσολάκη πχ. Πρέπει να αποφασίσει η παρουσιάστρια, να έχει μια ομάδα που θα την βοηθήσει και θα πουσάρει όλη την κατάσταση, για να μπορεί μια εκπομπή να πάει καλά. Εάν πιστεύεις στην παρουσιάστρια, τότε δικαιούσαι να κάθεσαι εκεί», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ρακιντζής.

«Ο παρουσιαστής και η παρουσιάστρια χρεώονται τα πάντα. Εάν γίνει μια πατάτα… Δεν μπορώ εγώ να το παίζω Αρναούτογλου, όταν εγώ είμαι υπό της Τσολάκη. Δεν είμαι παρουσιαστής. Αυτός που αποφασίζει να κοιτάξει να ταιριάζει ο παρουσιαστής με τους υπόλοιπους που είναι δίπλα και αυτοί που είναι δίπλα να στηρίζουν την παρουσιάστρια να πάει καλά η εκπομπή. Όταν κλείνει μια εκπομπή, οι περισσότεροι πανελίστες έχουν δουλειά, οι περισσότεροι παρουσιαστές, με τη σφραγίδα της επιτυχίας ή της αποτυχίας, πάνε ανάλογα. Έχω δει πολλούς αποτυχημένους με δουλειά και πολλούς επιτυχημένους να είναι απ’ έξω », τόνισε και έβαλε «φωτιά» στη συζήτηση.

«Υπάρχει ιεραρχία. Η Γραμμέλη την αμφισβητεί, νομίζει ότι είναι η Μενεγάκη», είπε με τον Δημήτρη Μηλιόγλου να διαφωνεί, λέγοντας ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της τόσα χρόνια.

«Κάθε μέρα κρινόμαστε. Σήμερα πες μου την επιτυχία της κ. Γραμμέλη. Η Μελέτη τα χρεώνεται, όχι η Γραμμέλη», δήλωσε ο Θοδωρής Ρακιντζής.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- SCREEN/ Πρωινό ΣουΣου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό