20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πώς σχολιάζει τον… Θάνο Κιούση ως παρουσιαστή του «5Χ5»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μακάρι το παλικάρι να τα πάει καλά, αν και δεν πιστεύω, γιατί είναι λίγο ατάλαντος»

Ο Θάνος Κιούσης ή όπως είναι γνωστός καλλιτεχνικά Τόνι Σφήνος θα παρουσιάσει την ερχόμενη σεζόν το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» στον ΑΝΤ1, με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να σχολιάζει με χιούμορ τον εαυτό του στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes».

«Με παίρνουν οι φίλοι και μου λένε “Τόνι θα είσαι εκεί;”. Πού ρε παιδιά; Εμένα δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Έχω ακούσει, ότι έχω προταθεί στο “Μεγάλο Παζάρι” και δεν έχω σηκώσει κανένα τηλέφωνο γι’ αυτό. Από ό,τι ξέρω, ένας άλλος τύπος που μου μοιάζει, ένας Θάνος Κιούσης, θα κάνει το “5Χ5”, αλλά έχω κόντρα μαζί του, δεν τον συμπαθώ. Είναι ωραίο παιχνίδι, μακάρι το παλικάρι να τα πάει καλά, αν και δεν πιστεύω, γιατί είναι λίγο ατάλαντος. Εμένα δεν τολμά να με πάρει» είπε αρχικά ο Τόνι Σφήνος.

Ερωτηθείς για τη σύγκριση που θα υπάρξει με τον Μάρκο Σεφερλή, το οποίο θα διαδεχθεί, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είπε ότι «ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και πολύ μεγάλος καλλιτεχνικά και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Η σύγκριση, τι να πω; Έχει τη μανιέρα του και τον τρόπο του. Θα βάλει κι ο άλλος τα δυνατά του κι ο κόσμος θα πει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό