22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Πώς να φοβηθώ καπνογόνα, όταν μεγάλωσα δίπλα σε βόμβες;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κλασικό ολλανδικό ντέρμπι ανάμεσα στη Φέγενορντ και τον Άγιαξ σημαδεύτηκε από την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν του Αίαντα κατά την άφιξη του στο γήπεδο De Kuip, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν πέτρες και καπνογόνα στην αποστολή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν έδειξαν να επηρεάζονται και πολύ, καθώς στο χορτάρι ήταν εμφανώς ανώτεροι και νίκησαν εύκολα 2-0.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, το μεγάλο αστέρι του Άγιαξ, ο Ντούσαν Τάντιτς, ρωτήθηκε για την… υποδοχή και η απάντησή του έγινε πρώτο θέμα στα ολλανδικά media.

«Μου έδωσε κίνητρο. Έπρεπε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Κάθε φορά που είναι όλα εναντίον μου, βρίσκω δύναμη. Μη με ρωτάτε αν τρόμαξα, διότι δεν τρόμαξα. Μπορεί να πιστεύετε πως είμαι λίγο τρελός, όμως μεγάλωσα με βόμβες να σκάνε γύρω μου. Ήταν μια πολύ έντονη περίοδος.

Μετά από το πέναλτι για το 0-2, φώναξα dai, που σημαίνει πάμε! Ήθελα να μας δώσω ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και δεν ήθελα να μείνουμε ακόμη πιο μακριά από την PSV και από τη Φέγενορτ. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι, διότι δείξαμε ότι ήρθαμε για να κερδίσουμε».

Ο Σέρβος άσος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μπάτσκα Τόπολα και μαζί με την οικογένειά του έζησαν τη φρίκη του πολέμου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό