22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στους «16» του Champions League Νάπολι και Μπριζ 

Ειδήσεις Ελλάδα

Νάπολι και Μπριζ ακολούθησαν Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης στους νοκ άουτ αγώνες (επόμενη φάση) του Champions League. 

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι νίκησε για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα τον Άγιαξ, αυτή τη φορά με 4-2 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και συνέχισε τον καλπασμό της στον Α΄ όμιλο με την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Στο 16΄ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της ιταλικής ομάδας από τα γκολ των Λοθάνο (4΄) και Ρασπαντόρι (16΄) και παρά την αντίδραση που προσπάθησε να βγάλει η ολλανδική ομάδα, μειώνοντας δύο φορές στο γκολ με τους Κλάασεν (49΄) και Μπερχβάιν (83΄ πεν.), δέχθηκε άλλα τόσα, από τους Κβαρατσκέλια (62΄ πεν.) και Οσιμέν (89΄).

Την ίδια ώρα οι Βέλγοι στέκονταν όρθιοι στο «Μετροπολιτάνο» απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και με τη λευκή ισοπαλία που απέσπασαν έφτασαν τους 10 βαθμούς παραμένοντας στην κορυφή του Β΄ ομίλου, παίρνοντας για πρώτη φορά στην Ιστορία τους το “εισιτήριο” για τα νοκ-άουτ.

Παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 82′ μετά την αποβολή του Σοβάχ με δεύτερη κίτρινη, οι Βέλγοι άντεξαν χάρις στον απίθανο Μινιολέ, ο οποίος σταμάτησε δύο φορές Μοράτα και Κούνια από τη μικρή περιοχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό