23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πώς και πότε αποφάσισε η Κέιτ να κάνει την σοκαριστική εξομολόγηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο φως βγαίνουν συνεχώς λεπτομέρειες για το συγκλονιστικό βίντεο-εξομολόγηση της πριγκίπισσας Κέιτ όπου ανακοινώνει στον βρετανικό λαό ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η πριγκίπισσα της Ουαλίας το προετοίμαζε εδώ και ένα δεκαπενθήμερο προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά της, επειδή «ανακρίθηκαν» στο σχολείο, όπως υποστηρίζεται.

Μάλιστα, η απόφαση λήφθηκε κατά τις ημέρες που ασκούταν έντονη πίεση και κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την επεξεργασία της οικογενειακής φωτογραφίας που κυκλοφόρησε την Ημέρα της Μητέρας. Η Κέιτ ήταν πρόθυμη να περιμένει μέχρι να σταματήσουν τα παιδιά το σχολείο για τις διακοπές του Πάσχα, ώστε να δημοσιοποιήσει το θέμα της υγείας της.

Η πριγκίπισσα αποκάλυψε σε βίντεο που κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής ότι διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο μήνα, αφού πέρασε ένα δεκαπενθήμερο στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου, μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Η Κέιτ βρίσκεται τώρα σε αυτό που έχει περιγραφεί ως «μονοπάτι ανάρρωσης» μετά την έναρξη ενός κύκλου χημειοθεραπείας στα τέλη Φεβρουαρίου.

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε για λογαριασμό του Βασιλιά το βράδυ της Παρασκευής, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν: «Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι «τόσο περήφανη για την Αικατερίνη για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε».

«Μετά το πέρασμά τους στο νοσοκομείο μαζί, ο βασιλιάς Κάρολος παρέμεινε στην πιο στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες. Και οι δύο τους Μεγαλειότητες θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό