17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πώς αποζημιώνει τους συνδρομητές της για το blackout της Κυριακής

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύσκολη ημέρα η περασμένη Κυριακή για αρκετούς χρήστες του δικτύου της NOVA καθώς παρατηρήθηκαν δυσλειτουργίες κυρίως σε επίπεδο εισερχόμενων κλήσεων καθώς και sms από τα δίκτυα της COSMOTE και της Vodafone . Τα προβλήματα στο δίκτυο της Nova έκαναν την εμφάνιση τους από το μεσημέρι της Κυριακής σε διάφορες περιοχές της χώρας και η βλάβη αποκαταστάθηκε σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας πλήρως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. 

Με ανακοίνωση της η Nova αργά χθες το απόγευμα ενημέρωσε ότι διερευνά το τεχνικό θέμα που προέκυψε ενώ προχωρά και σε αποζημίωση των συνδρομητών συμβολαίου υπό την μορφή παροχής δωρεάν ομιλίας, sms και data. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η Nova αναφέρει: 

Χθες μέρος της πελατειακής μας βάσης κινητής τηλεφωνίας αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα στη λήψη κλήσεων και sms. Επιλύσαμε το τεχνικό πρόβλημα το συντομότερο δυνατό ζητώντας συγνώμη για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε. Οι επηρεαζόμενοι πελάτες μας συμβολαίου θα λάβουν δωρεάν απεριόριστη ομιλία, δεδομένα και sms για 7 ημέρες, ενώ οι πελάτες καρτοκινητής θα λάβουν δωρεάν απεριόριστη ομιλία, δεδομένα και 10.000 sms για 7 ημέρες. 

Αυτά έρχονται επιπλέον της δωρεάν πρόσβασης στην EON που προσφέρει η Nova σε όλους στην Ελλάδα για ένα μήνα. Διερευνούμε το τεχνικό θέμα που προέκυψε λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προς αποφυγή παρόμοιου προβλήματος στο μέλλον. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό